Company Background

image

Een Website is meer dan een verzameling plaatjes en letters!.

Wij als Mega Webdeals Europe Websolution bieden u meer dan alleen website, wij bieden u namelijk een droom concept.

Wij zijn de vormgevers van alles wat met internet/vormgeving heeft te maken. Wij geven vorm aan uw website, webshop, huisstijl, visitekaartjes,poster en nog veel meer...

image

Tegenwoordig worden er hogen eisen gesteld aan website.

Het gaat allang niet meer om een mooie website met veel toeters en bellen maar om de eenvoud van design en het juiste gebruik van techniek. Verder is het tegenwoordig belangrijk dat de website word gevonden door Google, en dat men als bedrijf een Facebook/Twitter profiel heeft. Een bedrijf heeft momenteel een website nodig. Deze bied een eerste indruk over het bedrijf en verschaft alle informatie aan de klant.

Onze visie is "Keep it Simple"

Mensen houden van eenvoud en design,

Ons Team

Image 1 Jeffrey SomersContactpersoon binnen Websolutions. Verder nog zorgende voor inspiratie en codering van website.

Image 2 Christiaan Deckers Een ware kunstenaar onder de grafische vormgevers. Een echte Picasso in ons team. Vormgever in huisstijlen, Website of gewoon Photoshoppen.
Image 3 ?? Ons team versterken?
Image 4 Ferry Alblas Met een ruime kennis aan beveiliging, zorgt hij dat alles bereikbaar blijft voor u. Maar on bereikbaar voor de Cyber-criminals. Denk hierbij aan Netwerk, systeem en internet beveiliging.

Websites door ons gerealiseerd:

imageWebshop op basis van Ajax en PHP.
image Online huizen verkoop platform op basis van PHP XHTMLl en CSS

Testimonials

De krachten hebben elkaar gebundelt tot een onverwoestbaar team. Na jaren lange samenwerking samen gegaan in een bedrijf.

Jeffrey Somers -

Mega Webdeals Europe Group